Over ons

Exclusieve zorg op maat

Valerius Zorghotel is opgericht door Maaike Heinsman en Chantal Nonnekes. Met de opening van het Boutique Zorghotel hebben zij hun droom uit zien komen: een uniek hotel waar gasten zorg ontvangen die volledig aansluit bij hun behoeften.

Maaike Heinsman en Chantal Nonnekes hebben altijd voor ogen gehad een uniek zorghotel te openen om gasten zorg en services te kunnen bieden die volledig aansluiten bij de wens van de gasten.

Onze belofte aan u

  • Uw wens bepaalt ons aanbod
  • Ruimschoots tijd voor de dingen die we doen.
  • We werken met een klein team zorgzame en betrouwbare medewerkers.
  • Comfort, vertrouwen en veiligheid staat in alles voorop.
  • We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen.

Ons team

Valerius Zorghotel heeft een eigen professioneel team. Het team bestaat uit verpleegkundigen, verzorgenden en hospitality medewerkers. Onze medewerkers stellen alles in het werk om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Door onze kleinschaligheid hebben we een klein team. U zult daardoor snel vertrouwd met hen raken.

Voorafgaand aan uw verblijf bespreken we uw wensen, zodat wij de nodige expertise en materialen in kunnen zetten, die voor u gewenst zijn. Als u wilt, kunnen we hiertoe ook met uw behandelaren overleggen.

Referenties

Heel veel dank!

Voor de prettige, persoonlijke en betrokken zorg. Een absolute aanrader! Heer H. (januari 2024)

Een fijn verblijf in het prachtige zorghotel Valerius.

Prima verzorging en lieve zorgzame medewerkers! Mevrouw W. (januari 2024)

Voor mij was het een feestje hier te zijn.

Dank voor de goede zorgen en wat heerlijk dat de zorg nu ik naar huis ga door jullie bij mij thuis wordt vervolgd. Mevrouw L. (januari 2024)

Meer referenties