Eten & drinken

Wij zorgen voor u met gezonde en heerlijke verse maaltijden!

Gezonde en gebalanceerde maaltijden dragen bij aan een spoedig herstel. Daarnaast is het ook een moment om naar uit te kijken! Onze maaltijden zijn niet alleen lekker, maar ook heel vers, voedzaam en duurzaam. Onze menu is samengesteld en bereid door Michelin waardige chefs. Het menu wisselt regelmatig. En heeft u een keer zin in iets anders? We denken graag mee en zorgen dat het u aan niets ontbreekt. Het aanbod in Amsterdam Zuid is verrassend goed!

Bij de intake bespreken we graag eventuele dieetwensen en voorkeuren.

Ontbijt

Bij ons start u de dag met een heerlijk ontbijt op uw kamer. Het ontbijt wordt geserveerd tussen 7.30  en 9.30 uur. Het ontbijt bestaat uit een aantal ontbijt favorieten en stemmen we af op uw wensen.

Het ontbijt is inclusief in de kamerprijs.

Snacks & Bites

Gedurende de dag kunt u kleine (gezonde) snacks bestellen voor uzelf of uw gasten.

Lunch en diner

We hebben een dagelijks variërend aanbod van diverse maaltijden. Ons menu wisselt regelmatig en wordt samengesteld door Michelin waardige chefs. En wilt u  iets anders? Geen probleem, we denken graag met u mee.

Restaurant Clandestino (verwachte opening voorjaar 2024)

In het voorjaar van 2024 openen de deuren van restaurant Clandestino. Dit fine dining Italiaanse restaurant is gehuisvest in ons pand. We helpen u graag met het maken van een reservering of zorgen voor een heerlijke maaltijd van hun menu in uw kamer of in de living.

Goed om te weten

We hebben een intensieve samenwerking met een aantal top leveranciers. Zo worden onze hoogwaardige maaltijden bereid door Michelin waardige chefs. Vers, heerlijk en verrassend.

Ook maken we gebruik van het lokale aanbod in Amsterdam Zuid.

 

eten en drinken balans gezond
lekkere maaltijd eten en drinken